Historien bak bloggen...


Bloggen ble opprettet da jeg skulle reise til Afghansistan som vognfører i Force Protection i PRT 19/TSGF. Mye har endret seg siden den gang, og i år er jeg i gang med nye prosjekter. Fra august og ut desember skal bo i telt i Oslo marka, mens jeg fullfører mitt tredje og siste år på sykepleien.

onsdag 26. desember 2012

Tilbake i Norge


Jeg har lenge tenkt på å skulle skrive etter at jeg kom hjem.
Tiden i Afghanistan ble ikke som forventet og når leiren i Meymaneh ble rigget ned og internetten forsvant, nådde bloggingen en ende.
I Mez ble dagene lange og det føltes ikke meningsfylt å skrive om vask og vedlikehold...

Så kom jeg jo til slutt hjem.
På alle leavene hadde jeg mye energi og ork (på tross av sykdom) til å gjøre og rekke det meste. Så da jeg kom hjem og endte med å nesten bare ville sove fikk jeg meg en overraskelse!
De to første døgnene sov jeg 14.timer(!) x2 og hadde null energi til å "ta tak i hverdagen".
Jeg syntes det var tungt å komme hjem og skulle ta tak i livet mitt igjen.
Likevel valgte jeg å hoppe over museskrittene og gikk igang med flytting uka etter...
Fra Levanger til Oslo bars det med flyttelass, og mens min kjære var på mellomlanding organiserte jeg det som var blitt mitt (vårt) nye hjem!
Kan ikke nekte for at å hive seg rundt med så store omveltninger kanskje ikke er det lureste, men det går seg til det og ;)

Jeg savner tiden i Afghanistan og hadde muligheten bydd seg hadde jeg nok takket ja. Men nå gleder jeg meg til 3.uker i Australia sammen med Kent Roger :D

Nyttårsaften i Sydney!!

*Lykke*

Sydney

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig om du legger igjen en hilsen eller kommentar :)